top of page

Nivå 1:

 

. Full overhaling av urverket

. Standard slitedeler

. Nye pakninger i krone,glass,baklokk, trykkere etc

. Ultrabad av kasse/lenke

. Trykktest.

. 1års garanti 

 

Nivå 2:

 

. Full overhaling av urverket

. Ny krone,glasspakning,baklokk trykkere etc

. Standard slitedeler

. Full polering av kasse/lenke,

. Ultrabad av kasse/lenke

. Trykktest.

. 1års garanti

 

Nivå 3:

 

. Full overhaling,

. Alt av slitedeler

. Krone,trykkere, heliumsventil etc

. Kassehals

. Nye pakninger i glass og baklokk

. Full polering av kasse/lenke

. Ultrabad av kasse/lenke

. Trykktest

. Bildedokumentasjon av hele jobben før under og etter.

. Informasjon om urverkets alder,kaliber og generelle stand.

. 2års garanti

. Gratis porto

 

Vi priser alle reparasjoner individuelt etter hva ditt ønske som kunde er. Det er du selv som velger hva din klokke fortjener!

 

 

 

Her kan dere se demonteringen av det som er et av verdens mest kjente automatiske chronograph verk. Dette er ETA/Valjoux 7750 som har vært brukt, og brukes fortsatt med stor suksess av dem fleste Sveitsiske urprodusentene. Verket så dagens lys i 1974 og er å regne som ett meget driftsikkert og nøyaktig urverk

Det å gjennomføre en service er ikke bare en industriell jobb som gjøres for klokkens beste, men for oss handler det om lidenskap og om å bygge en kunderelasjon som vil følge deg som entusiast resten av livet. Vi bygger profesjonelle vennskap mellom entusiast og service verksted. En klokke er for mange så langt mye mer enn en tidsviser. men vi snakker ett ekte instrument som eier forguder og bærer med stor stolthet!

 

Ett urverk er på alle måter et meget komplisert liten instrument som krever den beste behandling for at det skal fungerer perfekt i alle årene som kommer. Vi setter kvalitet foran kvantitet og ønsker at du som kunde skal føle trygghet.

Den følelsen av å sende fra seg sin klokke kan virke sår. Men når man vet at klokken kommer til en entusiast som kun ønsker det beste for ditt aller kjæreste er vel valget lett. Prøv oss og la deg bli imponert

bottom of page